Caldura si confort in casa ta cu centrale eletrice Protherm RayCentrala termica electrica Protherm Ray este un sistem modern prin care poti sa beneficiezi de temperatura optima pentru casa ta. Prin design-ul compact si dimensiunile reduse, centrala se integreaza perfect in orice locuita si se potriveste chiar si celor mai futuriste stiluri de interioare. Aceasta poate incalzi cu succes apartamentul sau casa ta pastrand un ambient placut indiferent de anotimp.

 
Aflati in randurile de mai jos, principalele motive pentru care centrala termica Protherm Ray este potrivita pentru locuinta ta. Acesta centrala este:

 

1. Sigura

 

Centrala termica electrica Protherm RAY asigura un grad de protectie de 100%. Fiecare centrala electrica Protherm Ray este dotata cu sisteme prin care se poate masura si controla functionarea impecabila a aparaturii pentru protectia si linistea ta. In plus, centrala termica electrica Ray asigura cuplarea graduala a puterii la reteaua electrica in asa fel incat aceasta sa nu fie suprasolicitata si sa nu cedeze.

 

2. Confortabila

 

Pe langa faptul ca aceasta centrala mentine o temperatura placuta in locuita asa cum am mentionat mai sus, aceasta nu necesita interventii majore din partea utilizatorilor datorita faptului ca este automatizata complet. Centrala termica electrica Protherm RAY contribuie, de asemenea, la confortul utilizatorilor printr-un nivel de zgomot foarte redus.

 

3. Practica

 

Centrala termica Protherm RAY are un sistem foarte simplu si accesibil de utilizatAceasta raspunde instant la comenzi si este foarte eficienta. Centrala este racordata la reteaua de distributie a energiei electrice si poate fi utilizata oriunde. Dupa ce ati oprit aceasta centrala, ea mai functioneaza in jur de 2 minute pentru a epuiza toata energia acumulata in sistemul de incalzire. Aceasta este dotata cu sisteme de protectie ce previn orice defectiune ar putea sa intervina in circuitul normal de functionare. Astfel, eventualele probleme se pot solutiona automat, fara sa simti vreun disconfort si fara sa fie necesara interventia unui specialist.

 

4. Nepoluanta

Centrala termica Protherm RAY nu produce noxe si nu are nevoie de un cos de fum pentru a evacua gaze, asa ca este nepoluanta asa ca nu dauneaza mediului inconjurator sau sanatatii tale.

 

5. Economica

 

Costul energiei poate sa fie setat diferit in functie de intervalul in care este folosit. Avand in vedere faptul ca avem un consum diferit ziua fata de noapte acest lucru ne ajuta sa economisim bani si sa avem parte de un confort adecvat. Centrala termica electrica Protherm RAY poate fi cuplata la un contor special prin care sa fie dictata functionarea sau sistarea

functionarii in functie de nevoile utilizatorilor.

 

6. Adaptabila

 

Pe langa facilitatea principala de incalzire a locuintei, cei care doresc sa beneficieze si de incalzirea apei calde menajere au o varianta simpla si economica. La centrala termica electrica Protherm RAY se poate monta un boiler extern. Acesta poate sa fie dimensionat, astfel incat sa se raporteze perfect consumului de apa al locuintei.

 

In concluzie, centrala electrica Protherm Ray este dotata cu o serie de imbunatatiri esentiale pentru confortul dumneavoastra. Printre cele mai importante amintim faptul ca aceasta centrala este nepoluanta, are un nivel de zgomot foarte redus, ocupa putin spatiu, are un design placut si compact, poate fi adaptata nevoilor dumneavoastra si este complet automatizata. Asa ca odata ce ati achizitionat un astfel de produs nu va ramane decat sa va relaxati si sa va bucurati din plin de caldura si bunastare!