Cum cumpar ? 

Comanda pe site: Pentru a comanda pe siteul www.ecentrale.ro trebuie:Sa va creeati "CONT NOU" ,folosind o adresa de e-mail valida. Daca aveti deja cont creeat, va rugam ca inaintea efectuari unei comenzi, sa va  AUTENTIFICATI si sa actualizati, daca este cazul, atat datele dumneavoastra de contact, cat si adresa de livrare.
- alegeti produsul dorit, apoi faceti click pe simbolul "Cumpara". Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi. Imediat dupa incheierea unei sesiuni de cumparaturi ve-ti primi pe mail o Factura Proforma, generata automat.

Comanda telefonica:
Pentru comanda telefonica sunati,intre orele 9:00 - 17:00 de luni pana vineri la numerul de telefon: 0725 929 717.

Modalitati de plata:
- numerar,la sediul nostru.
- numerar,in momentul receptionarii marfurilor la domiciliul dvs.
- la ridicarea produselor din showroom-ul nostru puteti plati cu card bancar emis sub sigla MasterCard sau VISA prin intermediul POS-ului.
- virament bancar (ordin de plata). Pentru aceasta modalitate de plata va rugam sa solicitati, suplimentar trimiterea unei facturii proforme, diferita de cea generata de sistem. In aceasta varianta, livrarea marfurilor se face dupa intrarea intregii sume in contul SC. BIANCO SMART.

Modalitati livrare:

Pentru comenzile de peste 1.000 RON transportul in Bucuresti este GRATUIT.
Pentru comenzile de peste 1.600 RON transportul in Ilfov  este GRATUIT
.
Pentru livrarile in alte localitati va rugam sa solicitati informatii suplimentare.
- Livrarea comenzii pentru articolele aflate pe stoc,se face intr-un interval de 24-48 ore in functie de optiunea clientului.
- Pentru produsele pe care firma nu le are pe stoc si le comanda la producatori, livrarea se confirma telefonic,  clientului.
- Pentru informatii suplimentare privind livrarea comenzilor puteti suna la numerele de telefon: 0725 929 717.
Livrare la domiciliul clientului este considerata pana in fata casei , respectiv , intrarea in bloc.

- Livrarile la domiciliu sunt efectuate cu flota proprie, sau prin firme de curierat, gratuit  sau contra cost,in functie de valoarea comenzii si distanta de livrare.
- Produsele livrate va sunt inmanate in ambalajul original al producatorului ,si sunt insotite de FACTURA FISCALA si CERTIFICAT DE GARANTIE.
- Transferul proprietatii asupra bunurilor livrate se face numai in momentul achitarii integrale a valorii bunurilor.
Ecentrale.ro - efectueaza livrari din depozitul propriu, de LUNI pana VINERI, intre orele 9:00 - 17:00.


Livrarea prin curier - se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid - Fan Courier in 1-2 zile lucratoare in orasele mari, cu livrarea coletului la adresa dorita de dumneavoastra, sau cu posibilitatea de a le ridica de la sediul firmei de curierat rapid.
 
Livrarea se face intre orele 9 - 17. Daca in acest interval orar nu sunteti acasa, va rugam sa indicati ca adresa de livrare adresa de la servici pentru a nu cauza intarzieri in livrare sau chiar nelivrarea comenzii.
Localitatile cuprinse in aria de acoperire directa a serviciului de curierat rapid sunt: BUCURESTI, 1 Decembrie, Adjud, Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Balotesti, Barlad, Bistrita, Botosani, Bragadiru, Braila, Branesti, Brasov, Bucuresti, Buftea, Buzau, Calarasi, Campia Turzii, Campina, Campu Lung Moldovenesc, Campu Lung Muscel, Caracal, Caransebes, Cernavoda, Cernica, Chiajna, Chitila, Cimpina, Ciorogarla, Cluj, Constanta, Craiova, Curtea de Arges, Dej, Deva, Drobeta Turnu Severin, Fagaras, Fetesti, Focsani, Galati, Giurgiu, Glina, Golesti, Govora, Gura Humorului, Huedin, Hunedoara, Husi, Iasi, Isalnita, Jilava, Leamna, Lugoj, Magurele, Malovat. Mamaia, Mangalia, Medias, Miercurea Ciuc, Mogosoaia, Odorheiu Secuiesc, Oltenita, Onesti, Oradea, Orastie, Otopeni, Pantelimon, Pascani, Petrosani, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Podari, Popesti Leordeni, Portile de Fier, Ramnicu Sarat, Ramnicu Valcea, Raureni, Reghin, Resita, Roman, Rosiori de Vede, Sf. Gheorghe, Sacele, Satu Mare, Schela, Sibiu, Sighetul Marmatiei, Sighisoara, Simian, Sinaia, Slatina, Slobozia, Snagov, Suceava, Targu Jiu, Turnu Magurele, Targu Mures, Targu Neamt, Targoviste, Tarnaveni, Tandarei, Tecuci, Timisoara, Tulcea, Tunari, Urziceni, Vaslui, Voluntari, Zalau.

Produsele livrate prin CURIER trebuie verificate la primirea lor pentru orice defect vizibil al ambalajului, numai dupa ce ati efectuat vizual aceasta verificare si ambalajul este in regula, semnati de primire.
..................................................................................................

Politica de confidentialitate
 
•SC. Bianco SMART S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
•SC. Bianco SMART S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.
•SC. Bianco SMART S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de email sau alte date personale unor terti, nu incurajaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.
•Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa sa de email furnizata, trimitind un email la adresa office@bianco.ro
•SC. Bianco SMART S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor sau portalurilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri sau portaluri o poarta in intregime proprietarii acestora.