Filtru anticalcar si antirugina RBM MG1 3/4

Cod produs: RBMMG1
Producator: RBM
280.00 lei (tva inclus)
Cantitate
Detalii telefonic la:
0725 929 717 / 0213 303 272

Detalii produs Filtru anticalcar si antirugina RBM MG1 3/4:

Filtrul RBM - MG1 pentru eliminarea particulelor de rugină și nisip din interiorul instalației termice.
Datorita sitei de 800 microni si a magnetului cu o putere de 11.000 gauss, nisipul si magnetita formata in interiorul instalatiei termice este acumulata in interiorul filtrului, putand fi eliminata cu ajutorul robinetului de purjare montat pe MG1, ori de cate ori este nevoie.
Producator: RBM Italia
Garantie: 2 aniMontarea fitrului MG1 poate fi facuta in orice pozitie, el pastrandu-si proprietatile de functionare indiferent de modul de racordare.
Prin actiunea permanenta, filtrul colecteaza impuritatile prezente in instalatie impiedicand circulatia libera a acestora si evitand astfel uzura sau deteriorarea componentelor instalatiei.
MG1 exercita o actiune constanta de protectie a cazanului eliminand in proportie de 100% magnetita si rugina. Filtrul poate fi instalat pe returul instalatiei de incalzire racordat direct pe centrala, datorita circulatiei permanente a fluidului prin filtru in timpul functionarii normale a sistemului in care este instalat duce treptat la colectarea tuturor particulelor, iar eliminarea lor poate fi facuta prim robinetul de purjare cu care este dotat filtrul.

Specificatii Tehnice:
- Culoare: neagra
- Fluid compatibil: Apa, apa + glicol
- Magnet: 11.000 gauss
- Presiune max. de lucru: 3 Bar
- Racord : 3/4''
- Temperatura de lucru: 0÷90°C
- Grad de filtrare: 800 μm