Filtru lavabil 3/4 cu sita din inox si purjare Honeywell

Cod produs: FF06-3/4AA
Producator: Honeywell
209.00 lei (-11%)
185.00 lei   (tva inclus)
Cantitate
Detalii telefonic la:
0725 929 717 / 0213 303 272

Detalii produs Filtru lavabil 3/4 cu sita din inox si purjare Honeywell:

 

Filtru lavabil 3/4" cu sita din inox autocuratare si purjare Honeywell FF06 miniplus.Pentru a avea o durata de viata cat mai lunga, obiectele si instalatiile sanitare din locuinta ta au nevoie de protectie suplimentara. Filtrul fin cu purjare manuala si sita din inox Honeywell MiniPlus FF06 a fost creat special pentru a impiedica procesul de deteriorare a acestora. Echipamentele la care filtrul Honeywell se utilizeaza cu succes sunt diverse, de la centrale termice, robineti sau baterii si pana la cazi de baie, cabine de dus si masini de spalat.

Producator: Honeywell Germania
Garantie: 24 luni

 Filtru lavabil 3/4" cu sita din inox cu autocuratare si purjare din gama Honeywell FF06 miniplus.
Paharul filtrului este din plastic transparent, rezistent la socuri, (max. 40 grdC, 16 bar), iar sita de filtrare este din otel inox ranforsat cu granulatie de 100 microni. Corpul filtrului este din alama
Dimensiunile compacte permit instalarea in spatii restranse; se monteaza numai orizontal.
Sita fina opreste trecerea sedimentelor, acestea adunandu-se la partea inferioara a filtrului si poti fi evacuate cu ajutorul robinetului de purjare
Setul de livrare cuprinde: filtrul tip pahar,sita din inox, olandezi cu filet exterior,robinetul de purjare, si cheie pentru demontare.

 Filtrele Honeywell cu sistemul patentat de auto-curatire asigura o apa foarte curata. În timpul procedurii de auto-curatire, jeturile de apa sunt presate prin peretii sitei de curatire, din interior catre exterior, prin intermediul unei miniturbine impulsoare. Ca rezultat al presiunii ridicate care apare, o scurta spalare-inversa este suficienta pentru a indeparta si spala toate impuritatile aflate pe sita de colectare a filtrului. În timpul procesului de spalare-inversa, o a doua sita asigura mentinerea debitului de apa filtrata catre consumator. Filtrele auto-curatitoare Honeywell, cu certificate DIN/DVGW, pot fi curatate manual, prin simpla rotire a robinetului de inchidere.
Filtrul FF 06 miniplus asigura o alimentare neintrerupta cu apa filtrata.
• Apa filtrata este asigurata chiar si in timpul ciclului de spalare.
• Plasticul dur transparent al corpului, care este rezistent la soc, faciliteaza vizualizarea depunerilor.
• Se poate monta si un corp din alama pentru aplicatii cu apa calda rezistent la temperaturi de 80*C.

Specificatii:
Racord filetat: 3/4" DN 20
Granulatie sita = 100 microni
Temperatura max = 40*C
Presiune maxima = 16 bar
Debit = 2,8 m3/h
Dimensiuni LxH = 158 x 180 mm

Avantaje:
Protejeaza echipamentele, instalatiile si obiectele sanitare impotriva distrugerii: centrale termice, boilere, instanturi, tevi, robineti, baterii, cazi de baie sau jacuzzi, cabine dus, masini pentru spalat haine sau vase.
Datorita presiunii apei, sita filtrului se curata automat depunanduse in partea inferioara ulterior putand fi purjate canal.
Fata de filtrele clasice ( filtrele cu cartuse ), acest model de filtru nu are parti consumabile.
Este usor de instalat si utilizat avand o durata de viata indelungata.

Fisiere tehnice atasate Filtru lavabil 3/4 cu sita din inox si purjare Honeywell: