Filtru magnetic anticalcar 3/4 pentru masina de spalat.

Cod produs: FMS1
Producator: Aquamax
48.00 lei (-16%)
40.00 lei   (tva inclus)
Cantitate
Detalii telefonic la:
0725 929 717 / 0213 303 272

Detalii produs Filtru magnetic anticalcar 3/4 pentru masina de spalat.:

 

Filtru magnetic anticalcar 3/4" pentru masina de spalat.Ecomaxwater este un filtru magnetic anticalcar care asigura viata lunga si maxima eficienta masinilor de spalat rufe sau celor de spalat vase, protejandu-le impotriva calcarului. Este un filtru ecologic pentru ca nu foloseste produse chimice. Acest filtru magnetic anticalcar este simplu de instalat si economic, reduce consumul de detergenti si alte produse anticalcar.
Filtrul magnetic anticalcar Ecowater este foarte simplu de montat. Se monteaza pe circurcuitul de alimentare al masinii de spalat vase, intre robinet si furtunul de alimentere .
Producator: Ecowater Italia
Garantie: 10 ani
Lungime filtru anticalcar: 165 mm.
Putere: 30.000 gauss

 Sunt filtre magnetice anticalcar cu functionare pe baza unui principiu fizic utilizat in tehnologia magnetilor permanenti. Dispozitivul in sine este alcatuit dintr-un cilindru metalic in interiorul caruia se gasesc mai multe bare, cu proprietati magnetice permanente, rezistente la temperaturi inalte si factori agresivi. La trecerea apei prin acest dispozitiv, campul magnetic foarte puternic provoaca disocierea moleculara a sarurilor dure (ioni de calciu si magneziu), transformand cristalele de calciu intr-un precipitat de forma unei pulberi foarte fine, care este mentinuta in suspensie, prevenind astfel formarea crustelor calcaroase.