InfoConsumul de apa a fost pentru mult timp o problema pentru utilizatorii casnici, dar si pentru cei industriali. Pierderile de apa si neconcordantele dintre valorile citite si sumele care trebuiau platite erau doar cateva dintre chestiunile cu care acestia se confruntau. Acum, contoarele de apa de la BMeters Italia te scapa de griji pentru totdeauna. Compania italiana, specializata in producerea de contoare de peste 20 de ani, iti pune la dispozitie produse recunoscute pentru calitate si precizie.
[Citeste]
Teava din cupru Silmet Condy este prima solutie la care trebuie sa va ganditi cand vine vorba de instalatii de aer conditionat si aparate frigorifice. Produs de origine si calitate italiana, ajuta la functionarea optima a instalatiilor dumneavoastra.
[Citeste]
Filtrul magnetic anticalcar este un accesoriu obligatoriu pentru calitatea apei care circula prin centrala termica si instalatia din casa dvs.
[Citeste]
Robinetul termostatat HEIMEIER este cel mai eficient mijloc pentru mentinerea unei temperaturi constante pentru fiecare incapere...
[Citeste]
IMI Hydronic Engineering
TA, un lider mondial in solutii de echilibrare hidraulice si Heimeier, producatorul numarul unu din Germania pentru control termostatic, pentru a crea un brand premium. Operand sub noul nume IMI Hydronic Engineering, integrarea formala a celor trei lideri a ridicat standardul in domeniul hidraulicii. Cu cele mai bune creiere si produse din industrie unite sub un singur nume, TA Hydronics este acum liderul mondial in expertiza sistemelor de distributie hidraulica.
[Citeste]
Fiecare dintre noi ne dorim un minim de căldură și confort în zilele geroase de iarnă, iar pentru a obține acest lucru ne dotăm propriul cămin cu tot echipamentul termic necesar. Pentru acest lucru este nevoie de o instalație de furnizare a agentului termic precum și un echipament de radiatoare de cea mai bună calitate. Puțini dintre noi știu că acest confort ni-l poate oferi și un alt element extrem de important pentru a avea o temperatură constantă în locuință, este vorba despre robineții termostați pentru calorifere. Aceștia au menirea de a regla continuu temperatura interioară a spațiului de locuit.
[Citeste]
Panourile radiante de la SunJoy cu infraroşu, ioni negativi şi nanosilver reprezintă un dispozitiv care a revoluţionat piaţa sistemelor de încălzire prin metoda  inovatoare pe baza căreia funcţionează. Produse în Coreea, panourile sunt certificate şi omologate după cele mai înalte standarde. Metoda de încălzire este naturală, economică şi confortabilă şi prezintă numeroase avantaje în raport cu altele.
[Citeste]
Dintre toate produsele destinate încălzirii apei potabile de departe se face remarcat boilerul electric Ariston PRO R. Acest produs a fost scos pe piață pentru a satisface și cele mai exigente gusturi, tocmai de aceea Ariston PRO R se face remarcat prin fiabilitate, confort și nu în ultimul rand prin consum energetic minim. Boilerul electric Ariston PRO R are un design revoluționar, cu toate acestea el au fost conceput pentru a fi instalat sub orice lavoar, ascuns privirii. Fie că este montat într-un dulăpior sub lavoarele din baie sau sub chiuveta din bucătărie, boilerul va funcționa la fel indiferent de locul unde este fixat.
[Citeste]
Eleganță și confort, super-plat și multi-poziție, așa pot fi descrise boilerele electrice Ariston Velis și Ariston Velis Plus. Cele două modele reprezintă combinația perfectă între design, economie de energie și performanță. Instalațiile de încălzire a apei menajere Ariston Velis și Velius Plus sunt de departe unele dintre cele mai reușite modele, făcându-se remarcate prin faptul că se pot monta cu ușurință atât în plan vertical cât și orizontal, ceea ce le face să se încadreze perfect în spațiul dumneavoastră de locuit.
[Citeste]
Sistemele alternative de incalzire Sunjoy sunt cele mai eficiente si economice modalitati de incalzire a locuintei in sezonul rece. Aceste panouri termice cu radiatii infrarosii sunt sisteme de incalzire plate si compacte, care se monteaza pe tavan sau pereti asemenea oglinzilor, au un aspect estetic si ocupa foarte putin spatiu. In plus, panourile radiante nu incalzesc aerul din incaperi, asemenea altor produse de incalzire, ci direct peretii, mobilierul si persoanele din incapere.
[Citeste]
Centrala termica electrica Protherm Ray este un sistem modern prin care poti sa beneficiezi de temperatura optima pentru casa ta. Prin design-ul compact si dimensiunile reduse, centrala se integreaza perfect in orice locuita si se potriveste chiar si celor mai futuriste stiluri de interioare. Aceasta poate incalzi cu succes apartamentul sau casa ta pastrand un ambient placut indiferent de anotimp. 
[Citeste]
Separatoarele pentru microbule de aer de la Pneumatex au rolul de a elimina aerul din instalatiile de incalzire a apei si de a le prelungi astfel perioada de functionare. Din pacate, foarte multe persoane nu cunosc sau ignora importanta unor astfel de produse. Daca ai afla ca exista o varianta prin care sa prelungesti viata televizorului, masinii de spalat sau a calculatorului tau, nu-i asa ca ti-ai lua orice masura de precautie? Atunci de ce nu ai proceda la fel cand vine vorba de instalatiile tale de incalzire? Cum ar fi sa fii nevoit sa repari o defectiune la aceste instalatii chiar in friguroasa luna decembrie? 
[Citeste]
Teava Pex este un sistem modern si complex, conceput pentru instalatiile de incalzire si alimentare cu apa. Atunci cand aceasta teava de montaj este folosita la instalatiile de incalzire prin pardoseala, ea iti fereste instalatiile de eventuale defectiuni si prezinta o garantie a calitatii inalte. Acest sistem poate sa fie montat in siguranta pentru a va incalzi casa, dar si pentru a mentine o temperatura placuta in institutii publice si constructii industriale.
[Citeste]
Daca ti se pare ca platesti prea mult raportat la consumul tau lunar de apa, este timpul sa iti pui contoare. BMeters Italia ofera diferite modele de apometre, pentru apa rece sau calda, monojet si multijet, cu cadran uscat sau umed, in functie de necesitatile tale.
[Citeste]
Calorifer vertical Purmo
In lunile de iarna, este important la locuinta ta sa fie incalzita in mod corespunzator, pentru ca familia ta sa se simta in siguranta. In cazul in care caloriferele pe care le ai nu mai functioneaza asa cum ar trebui, desi costurile sunt destul de ridicate, ai nevoie de unul nou. Mai intai, trebuie sa studiezi cu atentie insusirile fiecarei incaperi din locuinta, pentru a alege cel mai bun modele. De exemplu, daca ai un spatiu ingust si inalt pentru care nu ai gasit inca un calorifer potrivit, ai nevoie de un calorifer vertical de la Purmo .
[Citeste]