Panouri radiante Sunjoy - Varianta economica si sanatoasa de a avea caldura toata iarna!Sistemele alternative de incalzire Sunjoy sunt cele mai eficiente si economice modalitati de incalzire a locuintei in sezonul rece. Aceste panouri termice cu radiatii infrarosii sunt sisteme de incalzire plate si compacte, care se monteaza pe tavan sau pereti asemenea oglinzilor, au un aspect estetic si ocupa foarte putin spatiu. In plus, panourile radiante nu incalzesc aerul din incaperi, asemenea altor produse de incalzire, ci direct peretii, mobilierul si persoanele din incapere.
 

Dupa proverbul “Fa-ti iarna car si vara sanie”, acesta este momentul perfect sa-ti pui la punct un astfel de sistem prin care sa ai parte de caldura si confort si în sezonul rece.

 

Stim ca la inceput de vara gandurile iti zboara mai degraba spre plaje insorite si coctailuri colorate decat spre zile geroase cu temperaturi scăzute, dar noi vrem sa iti explicam cum poti sa beneficiezi si de o iarna fara griji. De ce sa nu-ti prelungesti cat mai mult relaxarea?

 

Alege panourile solare Sunjoy pentru ca sunt:

 

Sanatoase

 

S-a dovedit ca panourile relaxeaza, reduc stresul si intaresc sistemul imunitar al organismului. De asemenea scade tensiunea arteriala, imbunatateste circulatia sanguina si au un efect anti-imbatranire. Utilizarea acestor panouri nu o sa va faca mai tineri dar cel putin o sa incetineasca procesul de imbatranire a organismului.

 

Mai mult, panourile solare contribuie la:


       Distrugerea virusilor, microbilor si bacteriilor

E.
Eliminarea mirosurilor neplacute
A.
Ameliorarea astmului si alte alergii
I.
Imbunatatirea calitatii somnului
A.
Ameliorarea durerile reumatice
P.
Prevenierea aparitiei cancerului

 

Efectele pozitive se vor vedea imediat dupa ce le instalati. Puteti spune adio igrasiei pentru ca panourile contribuie la stabilirea unui nivel de umiditate ideal pentru organismul uman.

 

Economice

 

Panourile radiante Sunjoy au un consum cu 30% – 50% mai mic fata de orice alt sistem de incalzire. Pe termen lung, economia este de 60-70% in comparatie cu oricare alta varianta.

 

Incalzirea camerei este uniforma, nu genereaza diferente mari de temperatura intre pardoseala si tavan si mentine caldura in parametrii optimi. Placile radiante Sunjoy pot sa fie montate pe pereti sau pe tavan, asa ca nu ocupa deloc spatiu in incaperi. Pentru a beneficia de acest produs nu aveti nevoie de intocmirea unor proiecte, aprobari sau instalatii speciale. Trebuie doar sa conectati panourile la reteaua de 220 V existenta in locuinta dumneavoastra.

In plus, pentru aceste produse nu aveti nevoie de service, revizii, intretinere, consumabile, filtre, curatat de calcar, tevi de apa, garnituri etc.

Practic, nu exista cheltuieli de intretinere pentru cei care au panourile Sunjoy.

 

 

Rezistente

 

Panourile solare Sunjoy au o durata de viata de peste 25 de ani si un termen de garantie de 10 ani! In acest interval, asa cum am mentionat si mai sus, panourile radiante Sunjoy nu necesita nici un fel de revizii tehnice, nu au nevoie de piese de schimb si nu consuma nici un fel de materiale. Aceste produse nu prezinta nici un risc de inundatie, incendiu, explozie, electrocutare sau alte accidente.

 

 

Recomandari

 

Este important sa montati un panou adecvat in toate camerele locuintei dumneavoastra. Daca puneti un panou radiant Sunjoy intr-o singura camera caldura generata de el se va risipi pentru ca panoul va genera cadura si pentru celelalte camere, prin peretii comuni.

 

De asemenea, cei care stau la ultimul etaj al unei locuinte trebuie sa incalzeaza de doua ori mai mult pentru ca foarte multa caldura se risipeste prin tavan.

Pentru a beneficia din plin de avantajele acestui produs este bine ca panourile sa fie montate pe mijlocul tavanului iar baza mica a panoului trebuie sa fie indreptata spre fereastra, la o distanta de cel putin 1 m de ea!

 

Fiecare panou radiant Sunjoy va pune la dispozitie un termostat pe care trebuie sa il setati la temperatura dorita si sa va bucurati de caldura oricand aveti nevoie.