SunJoy SR5 PANOU RADIANT CU INFRAROSU 578 W

Cod produs: SJY5
Producator: SunJoy
2055.00 lei (-16%)
1710.00 lei   (tva inclus)
Cantitate
Detalii telefonic la:
0725 929 717 / 0213 303 272

Detalii produs SunJoy SR5 PANOU RADIANT CU INFRAROSU 578 W:

SunJoy SR5 panoul radiant cu infrarosu si nanosilver de 578 W este un aparat de incalzire cu un randament foarte ridicat dar si o excelenta sursa de sanatate.
Aceste panouri sunt patentate de catre firma SunJoy Korea ele fiind verificate, certificate si omologate de catre cele mai importante institutii de profil din lume.
Sunt perfect ecologice, fara nici un fel de reziduri poluante.
Pachetul include termostatul digital de ambient C3.
Dimensiuni mm ( lxLxH ): 600 x 900 x 20
Suprafata acoperita mp: 8-12
Greutate kg: 4
Alimentare V: 220
Culoare: alb
Posibilitati montaj: Tavan sau Perete
Garantie: 10 ani
Producator: Energy Korea Inc.Panourile radiante SunJOY folosesc tehnologia cu infrarosu, ioni negativi si nanosilver cu un efect terapeutic exceptional.

Instructiuni de montaj:
Pentru a avea o eficienta maxima este bine ca panourile sa fie montate pe tavan, cit mai aproape posibil de centrul incaperii, cu baza mica a panoului indreptata spre fereastra, la o distanta de cel putin 1 metru fata de aceasta.
In cazul in care incaperile au mai mult de 4 m inaltime, este bine ca panourile sa fie montate pe perete, la o inaltime de 3-4 metri, inclinate la 45 grade fata de tavan.
Panoul se fixeaza in perete cu ajutorul celor 4 suruburi livrate odata cu placa, dupa care se pun capacelele ornamentale pentru a masca gaurile de fixare.
Termostatul se va monta pe perete la o inaltime de 1,5 – 2 metri.
Panourile pot fi montate si pe peretii laterali ai incaperii, ca un tablou, dar in acest caz randamentul poate sa scada cu 5 pina la 20%.
Panoul radiant poate fi legat la reteaua de curent a imobilului de catre un electrician autorizat .
Termostatul se regleaza la temperatura dorita in camera dupa care panoul se ocupa singur de confortul dumneavoastra termic.

AVANTAJELE panourilor radiante SunJoy:
-Pot fi montate pe perete cat si pe tavan;
-Montajul este foarte simplu si rapid fara costuri suplimentare nu necesita proiect, aprobari sau instalatii speciale. Se conecteaza la reteaua de 220 V existenta;
Pot fi montate in locuinte, scoli, gradinite, spitale, birouri, biserici si in general in orice spatii inchise.
Se preteaza perfect incalzirii bailor si nu ocupa deloc spatiu in incaperi.
Nu necesita service, revizii, filtre, piese de schimb, materiale consumabile, etc.
Aceste panouri radiante au o durata medie de viata de 25 ani.

Efectele benefice ale panourilor radiante SunJoy:
- Efect antibacterian - elimina mirosurile neplacute distruge virusii, microbii si bacteriile periculoase pentru sanatatea omului precum si acarienii din locuinte.
- In scurt timp de la instalare elimina complet igrasia si creeaza in incaperi un grad de umiditate optim pentru sanatate.
- Produc o temperatura uniforma in toate colturile incaperii.
- Nu produc deloc zgomot, curenti de aer si praf, nu consuma oxigen, nu emana monoxid sau dioxid de carbon.

Efect terapeutice importante:
- relaxeaza si reduce stresul;
- regleaza tensiunea arteriala;
- imbunatateste circulatia sanguina;
- intareste sistemul imunitar;
- previne aparitia cancerului;
- amelioreaza simptomele diverselor alergii;
- amelioreaza simptomele astmului;
- amelioreaza simptomele menopauzei;
- atenuarea si uneori chiar eliminarea sforaitului;
- imbunatateste somnul si previne insomnia;
- nu consuma oxigenul din incapere;
- curata aerul de fum.

Consumul de curent electric depinde de aparat, temperatura exterioara, gradul de izolare al incaperii etc. In medie, iarna , un aparat functioneaza efectiv intre 4 si 12 ore in functie de temperatura exterioara si gradul de izolare al incaperii. Daca avem un SR 8 de 866W, inseamna aprox. 6 KW/zi, adica aproximativ 200 KW/luna pentru o camera de 18 mp (2,5 m inaltime) mediu izolata termic (cu geam termopan, dar fara izolatie de polistiren).
Formula de calcul estimativ consum ( pt. o casa izolata termic avand toate camerele incalzite ): nr. kw x 8 ore x 30 zile x pret kw.
...................................................................................................
RADIATIA INFRAROSIE - sant raze cu lungime de unda cuprinsa intre 4 si 14 microni (radiatiile cu lungime de unda mai mare de 500 microni intra in gama microundelor care au efect daunator pentru sanatate).
Radiatiile infrarosii pina in 20 microni sint benefice pentru sanatate si sint usor absorbite de corpul uman fiind recunoscute in lumea medicala pentru eficientizarea activitatii fiziologice la nivel celular.
Radiatia infrarosie are un rol foarte important in reglarea echilibrului termodinamic al organismelor vii.

Ce sunt IONII NEGATIVI şi care este importanţa lor ?
Emisia de IONI NEGATIVI se realizeaza in baza unei tehnologii de ultima ora la baza careia sta un mineral din grupul silicatilor (turmalina) cu proprietati deosebite in ceea ce priveste emisia de ioni negativi. Turmalina este o piatra semipretioasa care are efecte terapeutice extraordinare, dovedite stiintific . IONII NEGATIVI au un rol foarte important in anihilarea radicalilor liberi, efectele resimtite de catre organismul uman fiind foarte importante in ceea ce priveste intirzierea aparitiei efectelor imbatrinirii, o imbunatatire substantiala a tonusului psihic si o intarire substantiala a sistemului imunitar.

TEHNOLOGIA NANOSILVER
Consta in acoperirea cu un strat coloidal de argint a sistemului generator de infrarosii. Samsung a dezvoltat aceasta tehnologie pentru ca este o metoda sigura si sanatoasa de igienizare si dezinfectie a aerului ce intra in contact cu alimentele si pielea. Aceasta tehnologie aplicata la panourile radiante face ca microbii, bacteriile si virusii din incaperi sa fie eliminati inainte de a avea posibilitatea sa ajunga in organismul nostru, majoritatea agentilor patogeni fiind eliminati dupa mai putin de 5 minute de functionare a aparatului ! Pe linga acest rol dezinfectant, panourile Sunjoy elimina aproape instantaneu fumul din incaperi si mirosurile neplacute.

SunJoy - sistemul de incalzire al viitorului
Panourile radiante SunJoy reprezinta o adevarata revolutie in domeniul sistemelor de incalzire si cand spunem asta, ne referim la multiplele avantaje pe care le prezinta incalzirea cu aceste sisteme comparativ cu celelalte sisteme existente la ora actuala. Sistemul de incalzire cu radiatie infrarosie SunJoy este un sistem inovator de inalta calitate recunoscut pe plan mondial ca fiind liderul in materie de eficienta a incalzirii, SISTEMUL DE INCALZIRE AL VIITORULUI. Panoul SunJoy se monteaza foarte simplu pe tavan sau perete si incalzeste in acelasi fel in care soarele incalzeste pamintul, prin intermediul radiatiei infrarosii (4-14microni) intr-o forma sanatoasa, curata, naturala, economica si confortabila asigurind o temperatura uniforma in orice colt si la orice inaltime a camerei si o reducere a costurilor de incalzire cu pina la 50%.
Tehnologia nanosilver combinata cu emisia de ioni negativi pe baza de turmalina si radiatie infrarosu este unica in lume fiind o inventie Samsung pusa la dispozitia firmei Energy Korea Inc, producatorul panourilor SunJoy.