Robinet antiinghet Schell Polar 1/2

Cod produs: 039970399
Producator: Schell Germania
515.00 lei (-3%)
495.00 lei   (tva inclus)
Cantitate
Detalii telefonic la:
0725 929 717 / 0213 303 272

Detalii produs Robinet antiinghet Schell Polar 1/2:

Robinet antiinghet Schell Polar 1/2" cu actionare din exteriorul peretelui.
Model: Schell Polar 2 cod 03 997 03 99
Garantie: 5 aniRobinet antiinghet Schell cu actionare din exteriorul peretelui, garnitura de montaj POLAR, scaunul ventilului este ferit de inghet, montat in perete la adincimea cuprinsa intre 200 si 500 mm, aspiratorul de aer asigura la fi ecare inchidere golirea automata a robinetului POLAR, pozitionarea robinetului se recomanda a se face inainte de lucrarile de tencuiala, debitarea la dimensiunea exacta finala se va executa ulterior.

Materia prima de inalta calitate si productia moderna sunt garantia functionarii produselor pentru mult timp. Va puteti baza pe experienta SCHELL de peste 70 de ani in domeniul tehnologiei sanitare, incalzire si gaz.
Racord de strangere rezistent la tensiune cu posibilitatea compensarii longitudinal. Garanteaza o racordare sigura si pentru racorduri flexibile.
Filet cu auto-etansare. Montare rapida si etansare sigura pe termen lung sunt caracteristicile filetului ASAG. Un concept SCHELL bazat pe ani de experienta.
Lagar de ungere cu supapa de sens incorporat. Apa dura blocheaza frecvent functionarea robinetelor. Lagarul de ungere la armaturile SCHELL nu este in contact cu apa. Astfel avem o functionare continua si usoara.
Cilindru de inchidere din alama. Sistemul cu doua oringuri folosit la milioane de ventile SCHELL este prezent si aici. Garanteaza o functionare usoara si dupa multi ani de utilizare.

Fisiere tehnice atasate Robinet antiinghet Schell Polar 1/2: