Robinet coltar combinat Schell Comfort 1/2-1/2-3/4

Cod produs: 035690699
Producator: Schell Germania
99.00 lei (tva inclus)
Cantitate
Detalii telefonic la:
0725 929 717 / 0213 303 272

Detalii produs Robinet coltar combinat Schell Comfort 1/2-1/2-3/4:

Robinet coltar combinat Schell Comfort este combinatia perfecta intre un ventil coltar si un robinet de serviciu.Materia prima de inalta calitate si productia moderna sunt garantia functionarii produselor pentru mult timp. Va puteti baza pe experienta SCHELL de peste 70 de ani in domeniul tehnologiei sanitare, incalzire si gaz.
Racord de strangere rezistent la tensiune cu posibilitatea compensarii longitudinal. Garanteaza o racordare sigura si pentru racorduri flexibile.
Filet cu auto-etansare. Montare rapida si etansare sigura pe termen lung sunt caracteristicile filetului ASAG. Un concept SCHELL bazat pe ani de experienta.
Lagar de ungere cu supapa de sens incorporat. Apa dura blocheaza frecvent functionarea robinetelor. Lagarul de ungere la armaturile SCHELL nu este in contact cu apa. Astfel avem o functionare continua si usoara.
Cilindru de inchidere din alama. Sistemul cu doua oringuri folosit la milioane de ventile SCHELL este prezent si aici. Garanteaza o functionare usoara si dupa multi ani de utilizare.

Acest tip de robinet coltar combinat poate fi folosit pentru racordarea simultana a unei baterii de lavoar, spalator sau rezervor de WC , respectiv a unei masini de spalat rufe sau vase.

Specificatii:
Material: alama cromata
Racord de legatura la instalatie cu filet exterior: 1/2"
Racord cu filet exterior 3/8" sau piulita 10 mm
Racord cu filet exterior 3/4" sau portfurtun 14,5 mm
Rozeta ornament: 54 mm
Garantie: 5 ani