Robinet coltar SCHELL Comfort 1/2-3/4

Cod produs: 033000699
Producator: Schell Germania
33.00 lei (tva inclus)
Cantitate
Detalii telefonic la:
0725 929 717 / 0213 303 272

Detalii produs Robinet coltar SCHELL Comfort 1/2-3/4:

Robinet coltar din alama cromata SCHELL Comfort 1/2"-3/4".Pentru suportul socurilor de presiune, robinetii coltar SCHELL Comfort au reglaj cu ventil, nu cu bila.
Material: alama cromata
Racord: 1/2" - 3/4"
Ornament mascare: 54 mm
Garantie: 5 ani

Materia prima de inalta calitate si productia moderna sunt garantia functionarii produselor pentru mult timp. Va puteti baza pe experienta SCHELL de peste 70 de ani in domeniul tehnologiei sanitare, incalzire si gaz.
Racord de strangere rezistent la tensiune cu posibilitatea compensarii longitudinal. Garanteaza o racordare sigura si pentru racorduri flexibile.
Filet cu auto-etansare. Montare rapida si etansare sigura pe termen lung sunt caracteristicile filetului ASAG. Un concept SCHELL bazat pe ani de experienta.
Lagar de ungere cu supapa de sens incorporat. Apa dura blocheaza frecvent functionarea robinetelor. Lagarul de ungere la armaturile SCHELL nu este in contact cu apa. Astfel avem o functionare continua si usoara.
Cilindru de inchidere din alama. Sistemul cu doua oringuri folosit la milioane de ventile SCHELL este prezent si aici. Garanteaza o functionare usoara si dupa multi ani de utilizare.