Robinet WC cu temporizare SCHELL Schellomat 3/4

Cod produs: 022380699
Producator: Schell Germania
285.00 lei (tva inclus)
Cantitate
Detalii telefonic la:
0725 929 717 / 0213 303 272

Detalii produs Robinet WC cu temporizare SCHELL Schellomat 3/4:

Robinet WC cu temporizare SCHELL Schellomat 3/4" cu posibilitatea de reglare a fortei jetului de spalare.Robinet WC cu temporizare SCHELL Schellomat este robust, fiabil si extrem de economic, robinetul de spalare vas WC cu levier de actionare este solutia ideala unde avem disponibil min. 1,2 bar presiune. In forma clasica regasiti o tehnologie de ultima ora prin piston, regulator de flux si curatator automatic de duza cu ac.

Material: alama cromata
Include:
Clapea actionare;
Puterea de clatire reglabila;
Autocuratire sistem de decompresie;

Date tehnice:
Cartus din alama;
Racord : 3/4" / DN 20
Valva inchidere din alama
Teava de spalare 28 x 26 mm
Debit : 1 - 1,3 l/s
Pentru vase adanci si plate
Presiune apa : de la 1,2 bar
Cantitate spalare : 6 l
Garantie: 5 ani

Materia prima de inalta calitate si productia moderna sunt garantia functionarii produselor pentru mult timp. Va puteti baza pe experienta SCHELL de peste 70 de ani in domeniul tehnologiei sanitare, incalzire si gaz.
Racord de strangere rezistent la tensiune cu posibilitatea compensarii longitudinal. Garanteaza o racordare sigura si pentru racorduri flexibile.
Filet cu auto-etansare. Montare rapida si etansare sigura pe termen lung sunt caracteristicile filetului ASAG. Un concept SCHELL bazat pe ani de experienta.
Lagar de ungere cu supapa de sens incorporat. Apa dura blocheaza frecvent functionarea robinetelor. Lagarul de ungere la armaturile SCHELL nu este in contact cu apa. Astfel avem o functionare continua si usoara.
Cilindru de inchidere din alama. Sistemul cu doua oringuri folosit la milioane de ventile SCHELL este prezent si aici. Garanteaza o functionare usoara si dupa multi ani de utilizare.

Fisiere tehnice atasate Robinet WC cu temporizare SCHELL Schellomat 3/4: