Robineti termostatati Heimeier pentru calorifereFiecare dintre noi ne dorim un minim de căldură și confort în zilele geroase de iarnă, iar pentru a obține acest lucru ne dotăm propriul cămin cu tot echipamentul termic necesar. Pentru acest lucru este nevoie de o instalație de furnizare a agentului termic precum și un echipament de radiatoare de cea mai bună calitate. Puțini dintre noi știu că acest confort ni-l poate oferi și un alt element extrem de important pentru a avea o temperatură constantă în locuință, este vorba despre robineții termostați pentru calorifere. Aceștia au menirea de a regla continuu temperatura interioară a spațiului de locuit.La ora actuală, pe piața de profil cei mai performați sunt robineții termostatați Heimeier și asta pentru că sunt de departe un simbol al calității asigurat de tehnologia germană de vârf, calitate recunoscută mondial prin obținerea a patra oară consecutiv a calificativului SEHR GUT. Robineții termostatați Heimeier se detașează de concurență prin calitate, dar și prin experianța foarte mare pe care firma o are în domeniu, fiind prima din lume care a produs și comercializat cu un imens succes capul termostatic cu senzor de lichid.

Robineții termostatați  Heimeier pentru calorifere sunt destinați reglării individuale a temperaturii dorite pentru fiecare spațiu. Se permite astfel menținerea constantă din interiorul încăperilor în funcție de valoarea reglată de utilizator. Odată montați pe radiatoare, robineții vor face un reglaj continuu menținând temperatura interioară la valoarea dorită, indiferent de temperatura exterioară.

Caracteristicile robineților termostatați Heimeier pentru calorifere ne vor face să îi alegem din prima pentru spațiul nostru de locuit. Parametrii care îi diferențiază de alte mărci sunt hysteresis-ul, adică diferența dintre temperatura interioară între deschiderea și închiderea robinetului, ceea ce la alte mărci nu întâlnim. Timpul de reacție, cursa nominală a robineților termostatați precum și durata de viață sunt o altă caracteristică de bază a acestor produse.

Robineții termostatași Heimeier sunt extrem de rezistenți la încovoiere în conformitate cu normele în domeniu, ei suportă o greutate de peste 25 de kilograme timp de 30 de secunde. Iar pentru a demonstra acest lucru, producătorii asigură cumpărătorii că și după 10.000 de cicluri de deschidere-închidere, capul termostatic încă are o acuratețe de reglare a temperaturii.

Conform normativelor germane, robineții termostatați Heimeier îndeplinesc toate cerințele. Dimensiunile reduse atât în lungime cât și diametru, precum și carcasa în culori diferite face ca produsele să fie unele dintre cele mai căutate. Robineții sunt fabricați din bronz sau bronz nichelat ceea ce-i face extrem de rezistenți la coroziune. Îmbinarea la radiator se face cu fiting de alamă fără a fi necasară utilizarea de garnituri, cânepă sau alte materiale auxiliare.

Robineții termostatați Heimeier pentru calorifere sunt un mijloc eficient de menținere a temperaturii constante pentru oricare spațiu, reducând astfel consumul de energie termică și scăzând semnificativ costurile de întreținere. Robineții Heimeier se mai evidențiază și prin faptul că pot fi cu ușurință folosiți de către persoanele nevăzătoare și asta pentru că dispun de un marcaj în relief. Pipăind crestăturile la dreapta sau la stânga, termostatul se poate rega la orice valoare dorită de utilizator.