Sistem aquaPUR FSP 300 litri

Cod produs: 300000
Producator: AquaPUR
4510.00 lei (-2%)
4390.00 lei   (tva inclus)
Cantitate
Detalii telefonic la:
0725 929 717 / 0213 303 272

Detalii produs Sistem aquaPUR FSP 300 litri:

AquaPUR 300 litri - sistemul de filtrare, stocare si pompare apa potabilaCum functioneaza sistemul aquaPUR ?
AquaPUR® - sistemul de filtrare, stocare si pompare apa este compus din urmatoarele elemente:
1. Rezervor tampon In functie de capacitatea aleasa, aquaPur asigura un volum tampon de apa de 300; 500 sau 750 litri. Aceasta cantitate asigura consumul pentru perioadele in care furnizarea apei este oprita sau reduce numarul de porniri ale pompei din alimentare. Dimensionarea se face tinand cont ca, in medie, o persoana consuma zilnic cca 150 litri de apa. Acest volum trebuie marit daca folositi apa din rezervorul tampon si pentru alte activitati (udarea gradinii etc).
2. Comanda sursei de alimentare (retea sau pompa) aquaPur poate fi racordat la o retea de apa sau la un put. Pentru alimentarea la retea comanda de inchidere deschidere a admisie se face cu un plutitor mecanic. Daca nivelul apei scade sub nivelul minim plutitorul deschide si inchide cand s–a ajuns la nivelul maxim. Daca sursa de apa este un put, pe partea de intrare se va adauga un dispozitiv automat de comanda Brio 200M. Controlerul automatizeaza comanda pompei din put prin detectarea scaderii de presiune din retea (plutitor deschis, nivel apa sub cel minim). Pompa este pornita, nivelul apei creste pana cand plutitorul inchide. Controlerul sesizeaza presiunea maxima din retea si opreste pompa.
3. Furnizarea apei de consum aquaPur este echipat cu pompa submersibila – furnizarea apei in reteaua de consum si mentinerea automata a presiunii – prin intemediul unei pompe submersibile. Pompa are integrat un dispozitiv electronic de comanda automata pentru pornire si oprire. In momentul in care este detectata o scadere de presiune (un robinet deshis) pompa porneste automat si mentine instalatia sub presiune (va livra apa necesara in orice punct din retea). Cand inceteaza consumul presiunea creste si pompa se opreste automat.
4. Filtrarea mecanica, biologica & chimica ( n a n o f i l t r a r e a ) Pentru a asigura calitatea apei este disponibil un sistem de filtrare in 2 trepte: prima mecanica si a doua biologica & chimica. Filtrarea mecanica se face pe admisie (la intrarea in rezervor) si indeparteaza reziduurile mecanice. Stationarea in rezervor, datorita sedimentarii, ajuta la clarificarea...
5. Protectia. Capacitatea argintului de a inhiba dezvoltarea microorganismelor este cunoscuta din antichitate, fiind folosit pentru a asigura potabilitatea apei. Agentul activ este un amestec de compusi anorganici pe baza de Ag inglobat in masa de material. In prezenta apei, ionii de argint sunt eliberati lent si inhiba dezvoltarea microorganismelor interferand cu mecanismele celulare responsabile de multiplicare. Tehnologia cu Ag activ prezinta un dublu efect: inhiba dezvoltarea microoganismelor pe suprafata rezervorului si pastreaza potabilitatea mediului depozitat. Actiunea se extinde asupra unei game foarte largi de microorganisme – peste 25 clase de bacterii, alge, ciuperci, mucegaiuri etc. Studiile efectuate in institute de specialitate (Institutul Cantacuzino, Bucuresti; Hygiene Institut des Ruhrgebiets Trink und Badewasserhygiene, Gelsenkirchen, Germania, Industrial Microbiological Services LTD, Stafford, Anglia) au demonstrat ca in primele 24 ore de la contact aquaPur® asigura reducerea cu cca. 99,5% a culturilor de Staphylococcus Aureus, Pseudomonas Aeruginosa, Escherichia Coli si Legionella Pnuemophila.

Rezervorul este construit monobloc (fara imbinari) pentru a asigura etanseitatea si reduce riscul de scurgere. Este realizat din 3 straturi distincte:
strat exterior din polietilena, cu rezistenta mecanica buna
strat intermediar din polietilena expandata si are rol de a reduce formarea condensului pe suprafata (termoizolatie);
strat interior din polietilena care inglobeaza compusi anorganici cu ioni de Ag pentru a bloca dezvoltarea microorganismelor.
Rezervorul este disponibil in 3 geometrii cu volume de 300, 500 si 750 litri.

Componentele standard ale sistemului aquaPUR:
1. Rezervor de stocare multistrat
2. Plutitor mecanic
3. Electropompa submersibila Divertron 1000
4. Filtru Mecanic
5. Nanofiltru: suport filtre din otel inoxidabil, cheie filtre (Spanner)
6. Sistem de preaplin: teava PPR O 32, clapeta de retinere verticala.

Optional sistemul poate fi echipat si cu:
7. Suport pentru rezervor
8. Dispozitiv electronic de comanda
9. Robinet golire

Specificatii:
Volum: 300 l
Lungime: 600 mm
Latime: 600 mm
Inaltime: 1150 mm
Greutate: 20 kg
Garantie: 2 ani
Durata de viata: 20 ani

Produsele din aceasta categorie pot fi livrate de regula intr-un termen de 24 - 48 ore.