Solutia care salveaza viata instalatiilor tale: separatoarele de microbule!Separatoarele pentru microbule de aer de la Pneumatex au rolul de a elimina aerul din instalatiile de incalzire a apei si de a le prelungi astfel perioada de functionare. Din pacate, foarte multe persoane nu cunosc sau ignora importanta unor astfel de produse. Daca ai afla ca exista o varianta prin care sa prelungesti viata televizorului, masinii de spalat sau a calculatorului tau, nu-i asa ca ti-ai lua orice masura de precautie? Atunci de ce nu ai proceda la fel cand vine vorba de instalatiile tale de incalzire? Cum ar fi sa fii nevoit sa repari o defectiune la aceste instalatii chiar in friguroasa luna decembrie? Nu vrem sa te speriem dar este important sa constientizezi cat de importante sunt separatoarele de microbule pentru confortul tau si al familiei tale. Si pentru ca vrem ca atunci cand alegi separatoarele de microbule sa o faci in cunostinta de cauza. In randurile de mai jos, o sa gasesti raspunsuri la cele mai frecvente intrebari legate de aceste produse.

De ce este important sa achizitionam astfel de aparate?

Pe masura ce apa este incalzita in centrala termica, in instalatie sunt eliminate bule de aer care unite se transforma in bule mai mari si care iti pot defecta instalatia. Scopul separatoarelor pentru microbule de aer de la Pneumatex este acela de a elimina aceste bule si de a mentine echilibrul instalatiilor centralei voastre. Astfel, le imbunatatesti functionarea si le prelungesti perioada de viata.

Cum ne afecteaza bulele de aer instalatiile?

Bulele de aer din instalatii centralelor termice ne pot provoca disconfort. Bulele produc zgomote deranjante care ne tulbura linistea si chiar somnulCum ar fi sa te trezesti in creierii noptii pentru ca instalatiile tale scot zgomote puternice? Si dezavantajele nu se opresc la un astfel de disconfort! Odata formate si imbinate, aceste bule slabesc circulatia apei, contribuie la degradarea instalatiilor, incetinesc activitatea pompei de circulatie a apei si blocheaza vanele. Astfel, inclusiv caldura din camera va fi mai putina cu toate ca centrala va avea un consum la fel de mare sau chiar mai mare.

Cum ne dam seama ca instalatiile noastre sunt afectate de bulele de aer?


Daca sistemele tale de incalzire nu functioneaza la parametrii normali si instalatia scoate zgomote deranjante sunt semne clare ca ai nevoie sa achizitionezi separatoarele pentru microbule de aer de la Pneumatex. Nu amana acest moment! Bulele de aer pot cauza defectiuni costisitoare instalatiilor tale de incalzire. Ideal ar fi sa previi defectarea instalatiilor montand separatoare de bule in loc sa astepti ca acestea sa dea semne ca nu functioneaza cum trebuie pentru a face acest pas.

Ce separatoare de microbule sa aleg?

Daca esti in cautarea celor mai bune variante de separatoare de microbule, iti recomandam produsele TA Hydronics. TA Hydronics este unul dintre singurii producatori din lume care au o gama deosebit de variata de astfel produse. De-a lungul timpului, produsele acestei companii si-au confirmat fiabilitatea. In plus, separatoarele de microbule de la TA Hydronics au un raport  foarte avantajos calitate – pret, iar securitatea si durata indelungata de functionare a produselor a fost dovedita in nenumarate randuri!