Teava cupru pentru aer conditionatTeava din cupru Silmet Condy este prima solutie la care trebuie sa va ganditi cand vine vorba de instalatii de aer conditionat si aparate frigorifice. Produs de origine si calitate italiana, ajuta la functionarea optima a instalatiilor dumneavoastra.Teava are un continut minim de cupru de 99,9%, o grosime de 0,80 sau 1 mm, iar presiunea maxima de lucru permisa are valoarea de 125 de bari. Izolatia este realizata din doua straturi, unul din spuma de polietilena expandata si unul protector pentru primul. Cele doua straturi au ca rol impiedicarea pierderilor si a risipei de energie, dar totodata si o functie estetica. Faptul ca izolatia este una fina, iar polietilena are celule inchise, de  o densitate mica, garanteaza ca teava va rezista in momentul in care vaporii de apa se vor imprastia. Astfel, pe partea exterioara a tevii nu va aparea fenomenul de umiditate, atat de neplacut in cazul altor produse similare.

 

Izolatia nu emana miros, nu este toxica, deci nu prezinta niciun risc pentru sanatate. Mai mult, este produsa ecologic, adica nu este folosit CFC (freon), atat de daunator pentru mediul inconjurator. Datorita faptului ca suprafata exterioara este cutata, este oferita o protectie suplimentara. Teava de cupru Silmet Condy se incadreaza in Clasa 1 de rezistenta la foc,  iar din acest motiv este utilizata in diferite instalatii cu temperaturi de exercitiu cuprinse intre -80 si +98 de grade Celsius.

 

Teava din cupru izolata Silmet Condy se comercializeaza in mai multe variante: 1/4 (6,35 mm), 3/8 (9,52 mm), 1/2 (12,7 mm), 5/8 (15,88 mm). Livrarea se face sub forma unui colac de diferite lungimi,care este marcat la fiecare metru, in mod progresiv, pentru a indica dimensiunea relativa. De obicei lungimea este de 50 de metri, dar spoate gasi si in variantele de 15, 20, 25 sau 30 de metriPentru a impiedica patrunderea impuritatilor in interior inainte de montare, teava de cupru este furnizata cu dopuri la capete. Produsul este livrat intr-un ambalaj transparent. In functie de furnizor, pretul se poate calcula pentru un colac intreg sau doar pentru un metru liniar.

 

Teava de cupru Silmet utilizata in instalatiile de aer conditionat si refrigerare respecta nivelul de curatire interioara impusa de normativul STM B280 si este confectionata respectand standardul european EN 12735-1. In plus, are toate certificatele care garanteaza calitatea si conformitatea produsului cu normele europene 

 

Condy este tubul de cupru ideal pentru transportul gazelor de racire. Produs de firma italiana Silmet, este o teava de cupru cu un design bine realizat si cu performante apreciate in domeniu.