Controler multizona Honeywell EvoHome pentru centrala si 8 calorifere

Cod produs: ATP921R3052+8HR92
Producator: Honeywell
4260.00 lei (-4%)
4085.00 lei   (tva inclus)
Cantitate
Detalii telefonic la:
0725 929 717 / 0213 303 272

Detalii produs Controler multizona Honeywell EvoHome pentru centrala si 8 calorifere:

Noul termostat SMART Honeywell EvoHome cu 12 zone, are un nou soft, un nou meniu si un nou receptor BDR91T, are o gama mai larga de parametri setabili, trecand la modul de noapte displaiul isi schimba culoarea pe fond negru, devine perfect compatibil cu toate centralele termice pe gaz, electrice si pe peleti, inclusiv cu pompele de caldura pe ambele moduri de functionare ( incalzire-racire).
EvoHome-ul mai inteligent si mai evoluat, se comercializeaza în toată Europa începând cu ianuarie 2021.

Pachetul EvoHome SMART pentru comanda centralei si 8 calorifere include:
- 8 capete termostatice RF HR92EE
- Acumulatori: 2 x AA1,5V
- Controler-ul wireless EvoTouch cod ATC928G3000 cu gateway wireless incorporat; 
- Suportul mobil ATF800; 
- Cablul de alimentare al acumulatorului;
- NOUA unitatea fixa BDR91T1004 pentru controlul centralei termice sau a pompei de caldura. 

Sistemul si componentele EvoHome sunt fabricate de catre Honeywell-Resideo in Marea Britanie si beneficiază de 2 ani garantie.

Pachetele EvoHome pot fi modulate in diverse variante in functie de instalatia termica si de buget, ulterior putand fi adaugate diverse module.
Exemple: (termostat multi-zona cu bază mobilă si de comunicare, modul de comandă al boilerului termic, capete termostatice cu comunicare mobila HR92)

Acest produs poate functiona impreuna cu orice centrala termica pe gaz sau electrica cu exceptia centralelor care dispun de protocolul OPEN-TERM, pentru aceste centrale trebuie comandat pachetul special.

Capetele termostatice HR92EE sunt fabricate de Honeywell in Marea Britanie si functioneaza numai daca sunt comandate de sistemul EvoHome sau alte sisteme wirelles. Integrate intr-un sistem EvoHome ele pot fi setate si manual, revenind la programul setat odata cu inceputul noului program setat pe EvoTouch.
Diferenta intre controllerele HR92 si HR 91, este de design, HR92 avand in plus afisaj digital si posibilitatea de schimbare a reglajului, manual pe o perioada scurta, ce tine pana la intrarea in vigoare a urmatorului program setat pe EvoTouch.
Montajul:
Capul termostic HR92 se potriveşte cu cei mai uzuali robineti tetmostatici de radiator cu racordare M30 x 1,5 - precum:  (Honeywell, Heimeier, Oventrop, Siemens, RBM, Tiemme, etc.)

In pachetul de baza HR92EE mai gasiti un adaptor pentru robinetii termostatici  de radiator cu racordare M28x1,5 ( Comap, Herz, ICMA, etc.), adaptorul pentru robinetii termostatici Danfoss RA, suportul inclinat pentru ecran si doua baterii AA 1,5V. 

Pentru robinetii termostatici GIACOMINII va trebui sa achizitionati separat adaptorul R453HY012, iar pentru robinetii CALEFFI adaptorul 42R36077.Termostatul Multizone are un ecran tactil mare, foarte explicit intuitiv. Acesta vă permite să configurati până la 12 zone cu un control independent al temperaturii si fiecare cu propriul lor calendar.
Evohome este potrivit pentru orice casă cu un sistem de încălzire centrală cu apă caldă. Solutiile de control pentru fiecare zonă sunt potrivite pentru toate casele, indiferent dacă acestea sunt apartamente, vile, si in aplicatii comerciale, cum ar fi cladiri mici de birouri, cabinete medicale, magazine sau benzinarii.
Evohome este un termostat programabil multizonal care asigură o temperatură ideală în fiecare cameră a casei.
 Honeywell Evohome poate permite controlul complet al sistemului, de până la 12 zone de încălzire în casă, precum si controlul de apă caldă si de gestionare a centralei.
Evohome se potriveste cu majoritatea sistemelor de încălzire cu apă caldă, precum încălzire prin pardoseală, radiatoare, ventile de zonă, vană de amestec sau cazane.
Honeywell EvoHome poate fi controlat si de la distantă cu ajutorul unui smartphone sau tabletă cu sistemul ANDROID sau IOS. Utilizatorul poate modifica apoi valorile de referintă de temperatură si modul de operare de la distantă. Aplicatia pentru EvoHome este disponibilă gratuit pe site-ul Apple Store sau magazinul Google Play.
Un asistent pentru planificarea permite utilizatorului pentru a seta cu usurintă nivelurile de temperatură în diferite camere ale casei.
Un asistent de instalare facilitează configurarea modulelor.
Utilizatorul poate seta protectorul de ecran, cum ar fi un afisaj cu ceas digital sau analog, vizualizati cele 4 domenii principale ale casei, etc.
Un mod de noapte care apare pe timp de noapte de la o anumită oră setata.
Un cod de culoare care afisează nivelul de temperatură programate în zonă.
Evohome integreaza o varietate de setări pentru a personaliza pentru a se potrivi instalarea.
Tastele de actiune rapidă permit utilizatorului să ajusteze rapid termostatul la orice eveniment (Economie, neocupat, Ziua, opriti încălzire, personalizabil).
Auto-adaptare functia de optimizare încălzire habitat la pornire, oprire sau functie.

Fisiere tehnice atasate Controler multizona Honeywell EvoHome pentru centrala si 8 calorifere: