Honeywell EvoHome pentru controlul centralei termice sau a pompei de caldura

Cod produs: ATP921R3052
Producator: Honeywell
1290.00 lei (-3%)
1250.00 lei   (tva inclus)
Cantitate
Detalii telefonic la:
0725 929 717 / 0213 303 272

Detalii produs Honeywell EvoHome pentru controlul centralei termice sau a pompei de caldura:

Noul termostat SMART EvoHome cu 12 zone, are un nou soft, un nou meniu si un nou receptor BDR91T, are o gama mai larga de parametri setabili, devine perfect compatibil cu toate centralele termice pe gaz, electrice si pe peleti, inclusiv cu pompele de caldura pe ambele moduri de functionare (incalzire-racire). Trecand la setarea MOD de noapte displaiul isi schimba culoarea pe fond negru.
EvoHome-ul mai inteligent si mai evoluat, se comercializeaza în toată Europa începând cu ianuarie 2021.

Pachetul de baza include; 
- Controler-ul wireless EvoTouch cod ATC928G3000 cu gateway wireless incorporat; 
- Suportul mobil ATF800; 
- Cablul de alimentare al acumulatorului;
- NOUA unitatea fixa BDR91T1004 pentru controlul centralei termice sau a pompei de caldura.
 
Pentru montajul pe perete este necesar kit-ul ATF600, care se comanda separat.

Sistemul si componentele EvoHome sunt fabricate de catre Honeywell-Resideo in Marea Britanie si beneficiază de 2 ani garantie.Termostatul Multizone are un ecran tactil mare, foarte explicit intuitiv. Acesta vă permite să configurati până la 12 zone cu un control independent al temperaturii si fiecare cu propriul lor calendar.
Evohome este potrivit pentru orice casă cu un sistem de încălzire centrală cu apă caldă. Solutiile de control pentru fiecare zonă sunt potrivite pentru toate casele, indiferent dacă acestea sunt apartamente, vile, si in aplicatii comerciale, cum ar fi cladiri mici de birouri, cabinete medicale, magazine sau benzinarii.
Evohome este un termostat programabil multizonal care asigură o temperatură ideală în fiecare cameră a casei.
 Honeywell Evohome poate permite controlul complet al sistemului, de până la 12 zone de încălzire în casă, precum si controlul de apă caldă si de gestionare a centralei.
Evohome se potriveste cu majoritatea sistemelor de încălzire cu apă caldă, precum încălzire prin pardoseală, radiatoare, ventile de zonă, vană de amestec sau cazane.
Honeywell EvoHome poate fi controlat si de la distantă cu ajutorul unui smartphone sau tabletă cu sistemul ANDROID sau IOS. Utilizatorul poate modifica apoi valorile de referintă de temperatură si modul de operare de la distantă. Aplicatia pentru EvoHome este disponibilă gratuit pe site-ul Apple Store sau magazinul Google Play.
Un asistent pentru planificarea permite utilizatorului pentru a seta cu usurintă nivelurile de temperatură în diferite camere ale casei.
Un asistent de instalare facilitează configurarea modulelor.
Utilizatorul poate seta protectorul de ecran, cum ar fi un afisaj cu ceas digital sau analog, vizualizati cele 4 domenii principale ale casei, etc.
Un mod de noapte care apare pe timp de noapte de la o anumită oră setata.
Un cod de culoare care afisează nivelul de temperatură programate în zonă.
Evohome integreaza o varietate de setări pentru a personaliza pentru a se potrivi instalarea.
Tastele de actiune rapidă permit utilizatorului să ajusteze rapid termostatul la orice eveniment (Economie, neocupat, Ziua, opriti încălzire, personalizabil).
Auto-adaptare functia de optimizare încălzire habitat la pornire, oprire sau functie.
Algoritmul de auto-învătare TPI permite termostatul pentru a regla functionarea acestuia în functie de conditiile ambientale sau comportamentul clădirii.
 

 

Fisiere tehnice atasate Honeywell EvoHome pentru controlul centralei termice sau a pompei de caldura: