Honeywell EvoHome pentru controlul centralei WiFi

Cod produs: ATP921R3052
Producator: Honeywell
1250.00 lei (-20%)
999.00 lei   (tva inclus)
Cantitate
Detalii telefonic la:
0725 929 717 / 0213 303 272

Detalii produs Honeywell EvoHome pentru controlul centralei WiFi:

Honeywell Evohome WiFi - termostat multizonal pentru controlul centralei termice.
Disponibil atat ca unitate de perete dar si ca unitate mobila, el poate controla individual pana la 12 zone de temperatura, fiecare cu propriul program de temperatura. Controlerul este parte componenta a sistemului de control individual EvoHome, echipat cu sistem de comunicatie radio-frecventa. Sistemul poate functiona prin setare directa pe EvoTOUCH sau prin conectarea la internet.
Pachetul EvoHOME include:

EvoTouch wireless
Table stand with
Cablu de alimentare 
Unitatea fixa: BDR 91

Pachetele EvoHome pot fi modulate ulterior in diverse variante in functie de instalatia termica si de buget, ulterior putand fi adaugate diverse module.
Exemple: (termostat multi-zona cu bază mobilă si de comunicare, modul de comandă al boilerului termic, capete termostatice cu comunicare mobila HR92)

Acest produs poate functiona impreuna cu orice centrala termica pe gaz sau electrica cu exceptia centralelor care dispun de protocolul OPEN-TERM, pentru aceste centrale trebuie comandat pachetul special.Termostatul Multizone are un ecran tactil mare, foarte explicit intuitiv. Acesta vă permite să configurati până la 12 zone cu un control independent al temperaturii si fiecare cu propriul lor calendar.
Evohome este potrivit pentru orice casă cu un sistem de încălzire centrală cu apă caldă. Solutiile de control pentru fiecare zonă sunt potrivite pentru toate casele, indiferent dacă acestea sunt apartamente, vile, si in aplicatii comerciale, cum ar fi cladiri mici de birouri, cabinete medicale, magazine sau benzinarii.
Evohome este un termostat programabil multizonal care asigură o temperatură ideală în fiecare cameră a casei.
 Honeywell Evohome poate permite controlul complet al sistemului, de până la 12 zone de încălzire în casă, precum si controlul de apă caldă si de gestionare a centralei.
Evohome se potriveste cu majoritatea sistemelor de încălzire cu apă caldă, precum încălzire prin pardoseală, radiatoare, ventile de zonă, vană de amestec sau cazane.
Honeywell EvoHome poate fi controlat si de la distantă cu ajutorul unui smartphone sau tabletă cu sistemul ANDROID sau IOS. Utilizatorul poate modifica apoi valorile de referintă de temperatură si modul de operare de la distantă. Aplicatia pentru EvoHome este disponibilă gratuit pe site-ul Apple Store sau magazinul Google Play.
Un asistent pentru planificarea permite utilizatorului pentru a seta cu usurintă nivelurile de temperatură în diferite camere ale casei.
Un asistent de instalare facilitează configurarea modulelor.
Utilizatorul poate seta protectorul de ecran, cum ar fi un afisaj cu ceas digital sau analog, vizualizati cele 4 domenii principale ale casei, etc.
Un mod de noapte care apare pe timp de noapte de la o anumită oră setata.
Un cod de culoare care afisează nivelul de temperatură programate în zonă.
Evohome integreaza o varietate de setări pentru a personaliza pentru a se potrivi instalarea.
Tastele de actiune rapidă permit utilizatorului să ajusteze rapid termostatul la orice eveniment (Economie, neocupat, Ziua, opriti încălzire, personalizabil).
Auto-adaptare functia de optimizare încălzire habitat la pornire, oprire sau functie.
Algoritmul de auto-învătare TPI permite termostatul pentru a regla functionarea acestuia în functie de conditiile ambientale sau comportamentul clădirii.
Deschiderea anteturile radiatorului functiei fereastră.
Montarea directă de capete termostatice pe HR92WE corp M30x1.5 pe robineti termostatati:  Heimeier, Honeywell, MNG, Oventrop (după 1998), RBM Somatherm, Siemens, BP, etc sau adaptor Comap Danfoss RA, Callefi, Thermador.

 

Fisiere tehnice atasate Honeywell EvoHome pentru controlul centralei WiFi: