Termostat de ambient Computerm Q7 RF

Cod produs: RF10
Producator: Computerm
195.00 lei (-2%)
190.00 lei   (tva inclus)
Cantitate
Detalii telefonic la:
0725 929 717 / 0213 303 272

Detalii produs Termostat de ambient Computerm Q7 RF:

Termostatul de ambient programabil Computherm Q7 RF model NOU, asigura confortul utilizarii centralei termice si implicit confortul personal.
Compatibil cu centralele: Immergas, Vaillant, Viessmann, Ariston, Saunier Duval, Junkers, Proterm Ray, Beretta, Buderus, etc.
Garantie: 2 ani

 COMPUTHERM Q7 RF este un termostat de ambient cu un design atractiv,inteligent, cu sase programe zilnice, independente, si usor de programat.
Termostatul poate fi programat pe o saptamana cu diferite valori de temperatura la ore dorite asigurand confortul dorit.
Termostatul Computerm Q 7 RF poate fi montat pe perete intr-un loc fix, sau poate fi folosit impreuna cu suportul mobil livrat impreuna cu aparatul.
Este proiectat pentru comanda centralelor termice sau aparatelor de climatizare, fiind compatibil cu toate cazanele de incalzire comercializate in Romania.
Acest termostat de ambient wireless Computherm Q7 RF (radiofrecventa) este format din 2 subansambluri: termostatul (emitãtorul) si un modul fix (receptorul). Termostatul transmite comenzi prin unde radio, pe care receptorul le primeste si comanda pornirea sau oprirea cazanului prin cablu electric conectat între receptor si cazan. Distanta termostatului fatã de receptor poate fi de aproximativ 50 m in spatiu deschis si aproximativ 30 m in cladire, în functie de structura cladirii. Lucreazã cu o frecventã purtãtoare de 868,35 MHz, pentru o bunã stabilitate. Receptorul este prevazut cu un buton, MANUAL, care permite comanda manuala. Acest termostat de ambient wireless poartã marcajul CE, îndeplineste conditiile Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, poate fi introdus pe piata si utilizat pe teritoriul României.  


Programul unei zile este format din 7 perioade de timp (P0–P1-P2-P3-P4-P5-P6), cu 7 temperaturi diferite, alese de dumneavoastra.

Programul fiecãrei zile poate fi ales independent de programul celorlalte zile.
Functia " COPY " permite copierea programului pe altã zi.
Afisajul poate fi iluminat pentru operarea mai usoarã în întuneric.
- pâna la urmãtorul timp de comutare din program
- pentru 1...9 ore
- pentru 1...99 zile
- pâna la o nouã interventie manualã
Termostatul de ambient Computherm Q7 RF cu comandã prin radiofrecventã este mobil.
— nu necesitã pozarea unui cablu electric, se evitã deranjul în locuinta.
— este adecvat situatiei în care destinatia lui se schimbã, de pildã, ziua este folosit în sufragerie, seara este mutat în dormitor.
Raza de actiune este de aproximativ 50 m în teren deschis si de aproximativ 30 m într-o clãdire, fiind influentatã de structura clãdirii. Raza de actiune este mult redusã dacã undele întâmpinã structuri metalice, beton armat etc. Lucreazã cu o frecventã purtãtoare de 868,35 MHz, pentru o bunã stabilitate. Receptorul este prevãzut cu un buton, MANUAL, care permite comandã manualã.

Sensibilitatea de comutare este selectabilă, poate fi de ±0,1°C, ±0,2°C (setare din fabrică) sau ±0,3°C . Valorile mai mari sunt recomandate pentru instalaţii cu inerţie termică redusă (de exemplu instalaţie de încălzire cu radiatoare panou), iar cele mai mici (±0,1°C,) pentru instalaţii cu inerţie termică mare (de exemplu pentru încălzire prin pardoseală). Termostatul este livrat cu sensibilitatea reglată la ± 0,2°C, în regim de încălzire. Astfel, dacă am programat 20°C, termostatul cuplează cazanulla o temperatură mai mică de 19,8°C şi îl decuplează la o temperatură mai mare de 20,2°C. În regim de climatizare comutaţiile se vor efectua invers.
Date tehnice:
— sensibilitatea de comutare reglabila ± 0,1 °C ;± 0,2 °C ;± 0,3 °C
— domeniul de reglaj al temperaturii: 7–35°C din 0,5 în 0,5°C
— domeniul de afisare a temperaturii: 0–35°C din 0,1 în 0,1°C
— precizia de afisare a temperaturii: ± 0,1°C
— temperatura admisã pentru depozitare: - 10°C … + 60°C
— tensiunea de alimentare 2x1,5 V baterii alcaline LR6 (AA)
— frecvenþa de lucru 868,35 MHz
— banda de frecventã 868 – 868,6 MHz
— dimensiunile termostatului/mm: 130 x 80 x 35 (fãrã suport)
Date tehnice ale receptorului:
— tensiunea de alimentare: 230 V AC, 50 Hz
— puterea consumatã: 6 W
— raza de actiune aproximativ 50 m în teren deschis,30 m în clãdire.

Iesirea pentru legãturile electrice se face pe contactele basculante (NO - normal deschis, NC - normal închis si COM - comunul) lipsite de potential electric al unui releu. Contactele releului pot comuta 24 Vcc sau Vca, pâna la 230Vca, 50 Hz si un curent de 6A rezistiv, sau 2 A inductiv.
Pentru a afla toate informatiile necesare despre modul de functionare al cronotermostatului Computerm Q 7RF, puteti citi " SPECIFICATIILE TEHNICE" ale produsului.

Fisiere tehnice atasate Termostat de ambient Computerm Q7 RF: