Termostat Lyric T6R Honeywell SMART WiFi

Cod produs: Y6H910RW4055
Producator: Honeywell
790.00 lei (-7%)
730.00 lei   (tva inclus)
Cantitate
Detalii telefonic la:
0725 929 717 / 0213 303 272

Detalii produs Termostat Lyric T6R Honeywell SMART WiFi:

Lyric T6R Honeywell SMART termostat WiFi.

Lyric T6R este un termostat cu gatewai-ul ( WiFi ) de internet incorporat, si comunica cu unitatea fixa prin unde radio, iar unitatea mobila ( termostatul ) trebuie sa fie conectat permanent la priza. 
Pe aceeasi aplicatie LYRIC, puteti folosi toate produsele din aceasta gama, respectiv:
- termostatul Lyric T6R, termostatul Lyric T6, camera Lyric C1, detectorul de inundatii Lyric W1, si alte produse ce vor fi lansate ulterior.Honeywell Lyric T6 si T6R SMART, este primul termostat capabil sa functioneze cu toate tipurile de centrale termice on/off sau cu protocolul OpenTherm.

Interfață tactilă simplă:
Ecranul tactil Lyric T6 si T6R facilitează programarea, schimbarea și temperaturile superioare, cu un afișaj mare, clar și cu ghidare intuitivă pe ecran.
Aplicația Lyric vă oferă control complet asupra încălzirii casei oriunde v-ați afla, inclusiv programări și sincronizare automată cu termostatul.
Folosind funcțiile de locație de pe telefonul smartphone, Lyric T6 comunică cu aplicația pentru a determina când locuința este vacantă sau când vă aflați pe drum spre casă, ajustând automat temperatura.
Sistemul poate functiona prin setare directa pe termostat sau prin conectare WiFi la internet. Aplicatia gratuita Lyric poate fi descarcata pe toate dispozitivele Android™ sau IOS, , pe smartphone, tableta, etc, si este disponibilă pentru dispozitivele cu Google Play®, ® Apple iPhone®, iPad® si pe iTunes®.

Programarea potrivita nevoilor fiecaruia:
Lyric T6 oferă o gamă de setări programabile pentru a se potrivi cu stilul tău de viață, inclusiv planificarea zilei de 7 zile, 5/2 zile și o singură zi, cu până la 6 setări de timp diferite pe zi.